Detailing profesional complet pentru interiorul mașinii tale

Atunci când aveți nevoie de un serviciu de îngrijire personală alegeti o echipă de profesioniști care vă inspiră încredere și vă oferă siguranța că vor face o treabă excelentă, nu? De ce nu ar primi și mașina dumneavoastră aceeași atenție și grija, gândindu-ne mai ales că o aveti alături uneori poate mai multe ore decât v-ar plăcea.
La Detailing Auto București înțelegem că mașina este unul dintre obiectele cele mai de preț pe care le dețineți și din acest motiv vă recomandăm să nu o lasați pe mâinile oricui. Fie ca o folosiți pentru serviciu, la shopping, la ieșirile cu persoanele apropiate, mașina va devine un confident de care trebuie să aveși grijă. Lasași-ne pe noi sa îi oferim atenția cuvenită pentru că ea sa vă mai fie alături pentru înca mult timp.

Detailingul auto prelungește durata de viață a mașinii și vă ferește de bacterii.

Contactează-ne acum și obține oferta ta!

Lăsați-vă mașina în grija noastră!

Păstrarea curățeniei unei mașini influențează durata de viața a acesteia. Deși atenția este indreptată în general spre caroserie și partea funcțională, interiorul unei mașini este la fel de important. Vorbim despre crearea unui mediu aerisit, curat și plăcut, dar și de eliminarea bacteriilor care se pot aduna în habitaclu.

Indiferent că aveți de gând să vindeți mașina sau doriți să vă bucurați pentru cât mai mulți ani de ea, trebuie să o pastrați în condiții optime făcandu-i o decontaminare periodică.

La Detailing Auto București folosim soluții și metode de curațare adecvate fiecărui tip de material din care este realizat interiorul mașinii, potrivite oricărui tip de finisaje.

Rezultatele noastre fac diferența

Curățare profesională pentru tapițeria mașinii

Tapițeria unui vehicul poate fi din mai multe tipuri de materiale: piele, vinyl sau material textil. Mult mai pretențioasă datorită faptului că aceasta poate fi deteriorată chiar și accidental, tapițeria din piele va fi tratată la noi cu o serie e balsamuri speciale, care au o acțiune îndelungată. Astfel scaunele dumneavoastră vor deveni mai moi și catifelate, cu un miros proaspăt de fiecare data când urcați în mașină.

Tapițeria textilă, care cuprinde și locuri este mai greu de accesat, reprezintă o etapa sensibilă, însa extrem de ușor de realizat de profesioniștii noștri dotați cu produse special destinate detailing-ului interior, de la soluțiile până la obiectele de curațare.

Curațarea pielii se face cu substanțe dedicate, sigure pentru piele pentru a nu o afecta. Detergenții clasici au tendința de a o usca. O piele uscată este predispusă uzurii premature, se formează crăpături și în cele din urmă se rupe pentru că nu mai este elastică.

Pielea se hidratează obligatoriu la interval de 6 luni. După curațare, pielea se hidratează de asemenea cu o cremă și cu un balsam destinate acestui tip de material interior.
Despre activitatea noastră

Servicii detailing auto București

La noi, detaliile contează. Oferim servicii de detailing auto de top cu aparatură profesională de ultima generație specifică detailing-ului care alături de atenția la detalii, dedicația profesională și experiența îndelungată în domeniu, garantează un serviciu de top pentru mașina dumneavoastră.

Detailing exterior:

Întinerește aspectul exterior al mașinii tale, eliminând zgârieturile și protejând toate suprafețele exterioare

Operațiunile/serviciil pe care le oferim precum și descrierea acestora:
■ Spălare exterioara în detaliu cu șampon pH neutru cu valentă 5,5
■ Uscare cu aer comprimat și lavetă de uscare
■ Decontaminare cu argila
■ Degresare lac cu izopropilic
■ Curățare bitum
■ Corecție lac
■ Polish lac
■ Protecție lac
■ Curățare jante
■ Protecție jante
■ Hidratare anvelope
■ Polish jante
■ Restaurare/Polish faruri
■ Polish ornamente din inox/plastic cromat
■ Hidratare ornamente din plastic / cauciuc
■ Decontaminare geamuri
■ Protecție geamuri/tratament hidrofob
■ Curățare și hidroizolare/sigilare plafon textil (soft top)

Detailing interior complet

Acest serviciu cuprinde următoarele: curățare/spălare exterioară detaliată, eliminare bitum/adeziv, decontaminare cu argilă blândă/agresivă, suflare cu aer comprimat și uscare, izolarea mașinii cu bandă de protecție, degresare cu izopropilic, corecție lac in 1-3 pași, polisarea/lustruirea lacului, curățarea jantelor, anvelopelor și protejarea lor, polisarea elementelor cromate precum și a ornamentului evacuării finale.
Spălare exterioară detaliată.
Curățare bitum/adeziv
Corecția lacului
Polisarea/lustruirea lacului
Eliminare defect de vopsire coajă de portocală.
Degresarea lacului/geamurilor.
Hidratarea și protejarea elementelor din plastic și cauciuc.
Tratament hidrofob parbriz și geamuri laterale.
Protejarea lacului.
Restaurare/Polish Faruri

Detailing Motor

Pentru a vă păstra motorul în stare de funcționare, pe lângă revizia și înlocuirea celor necesare, este recomandat să păstrați și curățenia motorului și a compartimentului motor.
În plus, îți va fi mult mai ușor să-l inspectezi și totodată vei putea preveni îmbătrânirea plasticelor/cauciucurilor și a furtunașelor.

Servicii prestate:
■ Degresarea compartimentului motor cu atomizatorul, prin pulverizarea vaporilor de detergent, cu ajutorul periilor. lățirea cu vapori de apa și uscarea cu aer comprimat. Acest proces este recomandat o dată la 6-12 luni
■ Degresarea compartimentului motor cu atomizatorul, prin pulverizarea vaporilor de detergent, cu ajutorul periilor. lătirea cu vapori de apa și uscarea cu aer comprimat. Acest proces este recomandat o dată la 6-12 luni
■ Curățarea si indepartarea uleiului cu aburi sau turbojet. Pe lângă utilizarea degresanților puternici, în unele cazuri este nevoie și de abur sau clătirea cu apă pentru a înlătura și limpezi suprafețele. Degresantul rămas în compartimentul motor poate avea efecte nocive asupra garniturilor, fiselor etc.
■ Curățarea interiorului/capitonajului capotei – degresare captuselei capotei;
Tratarea materialelor din plastic și cauciuc din compartimentul motor ajută la prelungirea duratei de viață a acestora. De asemenea, îmbunătățește aspectul motorului, hidroizoland componentele neferoase.

Dezinfectare Sistem Climatizare & Traseu Aer

Scapă de mirosul neplăcut din mașina ta! Dezinfectarea chimică și cu ultrasunete, pe bază de antibiotic(efect virucid, bactericid, fungicid);
Prin această metodă veți scăpa de mirosul înțepător care apare inainte sa acționați funcția AC sau după utilizarea aerului conditionat.
Durată executare serviciu: 1h.
Recomandare repetare serviciu: o dată pe an.
Dezinfectare Habitaclu prin Ozonificare

Ozonul va îndepărta mirosuri cum ar fi cele de: fum, mucegai și umezeală, culturi de bacterii, ciuperci-fungi, alimente alterate, voma, mirosuri cauzate de prezenta animalelor, etc.
Durată executare serviciu: 6 h.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.