Suntem aici pentru a-ți economisi timpul

Descoperă acum serviciile noastre profesionale

Ai nevoie de informații suplimentare? Contactează-ne acum!

Spălare Profesională Covoare

Suntem mândri să folosim o abordare delicată în curățarea covoarelor, evitând jeturile puternice de apă care ar putea deteriora țesătura.

1.      Suntem aici pentru a-ți economisi timp prin preluarea covoarelor de la tine acasă, indiferent unde te afli în București sau Ilfov.

2.      Cu tehnologia noastră avansată și produse de curățare ecologice, ne angajăm să aducem strălucirea și prospetimea înapoi în covoarele tale, oferindu-le o îngrijire profundă și delicată.

3.      După îngrijirea cu atenție a covoarele tale, le livrăm înapoi la tine acasă în doar 48-72 de ore de la preluare, parfumate și înfoliate.

În cazul în care nu optezi pentru serviciul de ridicare de la domiciliu, te invităm să ne aduci covoarele la una dintre cele două locații ale noastre unde vom efectua procesul lor de curățare în profunzime cu aceeași grijă și atenție deosebită.

Sectorul 6, Str. Brașov nr. 21

Sectorul 2, Str. Șahighian nr. 2.

Tarifele noastre sunt competitive și transparente:

  • Tarif spălătorie covoare standard - 13 lei / metrul pătrat
  • Tarif spălătorie cu ridicare/livrare la domiciliu - 16 lei / metrul pătrat

Spălare Profesională Perne

Procesul nostru meticulos începe prin îndepărtarea dosului vechi și înlocuirea acestuia cu unul nou, garantând confort și suport optim.

Apoi, realizăm o igienizare profundă a conținutului pernei cu ajutorul unei lămpi UV, eliminând alergenii și bacteriile nedorite. Urmează etapa de expandare a fulgilor tasati pentru a restabili volumul și forma inițială a pernei.

Pentru o senzație de proaspăt și relaxant, perna este tratată cu o baie de lavandă, conferindu-i un miros plăcut și calmant. Injectăm apoi conținutul proaspăt în dosul nou, obținând astfel o pernă ca nouă, gata să-ți ofere un somn odihnitor și confortabil.

Apelează acum pentru a reda viață pernelor tale preferate!

Spălare Profesională Pilote

Descoperă serviciile noastre specializate de spălare profesională a pilotelor pentru a-ți asigura un somn odihnitor și o igienă impecabilă!

Procesul nostru meticulos începe prin îndepărtarea dosului vechi și înlocuirea acestuia cu unul nou, garantând un suport optim și confortul necesar pentru un somn relaxant.

Pentru a ne asigura că pilotele tale sunt complet igienizate, folosim o lampă UV pentru a elimina alergenii și bacteriile, fără a afecta puful delicat.

Deoarece știm că spălarea la mașina de spălat poate deteriora puful, aplicăm tehnici blânde care mențin puful moale și pufos. După o baie revigorantă cu lavandă pentru prospețime și relaxare, pilota este reînnoită și închisă într-un dos nou, pregătită să-ți ofere confortul de care ai nevoie pentru un somn odihnitor.

Va așteptăm să vă convingeți! Clienții noștri fideli au făcut-o deja! 

Spălare Profesională Perdele

Unicitatea și ambianța casei noastre vin din detaliile pe care le alegem atunci când o decorăm. Ei bine, perdelele reprezintă unul dintre punctele forte atunci când ne dorim ca aspectul încăperilor noastre să fie unul somptuos.

Însă condiția principală pentru acest rezultat de succes este modul în care acestea sunt păstrate imaculate. Știm că nu vă doriți să investiți în acestea foarte des și ideal este să le păstrați ca noi pe cele existente, tocmai în acest sens, în cadrul spălătoriei noastre, perdelele dumneavoastră pot fi spălate profesional în cel mai scurt timp, fără a le fi deteriorată forma sau structura materialului.

Praf, mirosul neplăcut, fum sau alte particule de alergeni pătrund cu mare ușurință în acestea, iar curățarea lor periodică este opțiunea ideală pentru a respira în intimitatea casei dumneavoastră un aer curat și proaspăt tot timpul. Personalul nostru calificat va fi gata să ajute la spălarea profesională a perdelelor indiferent de materialul din care sunt confecționate.

*La solicitarea dumneavoastră perdele pot fi călcate.

Spălare Profesională Draperii

Serviciile noastre specializate de spălare profesională a draperiilor pentru a menține frumusețea și igiena încăperilor tale! Draperiile reprezintă nu doar elemente decorative, ci și un filtru important împotriva prafului și alergenilor din aer. De aceea, este crucial să le menținem curate și proaspete.

Echipa noastră de specialiști în spălare profesională utilizează tehnici și echipamente de ultimă generație pentru a asigura o curățare eficientă și delicată a draperiilor tale. Procesul nostru meticulos îndepărtează praful, murdăria și alergenii, restabilind prospețimea și strălucirea acestora.

Indiferent de materialul din care sunt confecționate draperiile tale, suntem pregătiți să le tratăm cu cea mai mare grijă și atenție. Astfel, nu doar că vor arăta impecabil, dar vor și menține o atmosferă curată și sănătoasă în încăpere.

Pentru confortul tău, oferim servicii de ridicare și livrare la domiciliu, astfel încât să poți beneficia de spălarea profesională a draperiilor tale fără niciun efort suplimentar. Apelează acum pentru a reda prospețimea și frumusețea draperiilor tale


*La solicitarea dumneavoastră draperiile pot fi călcate.

Spălare a Păturilor Groase

Vă oferim servicii specializate de spălare a păturilor groase, care sunt adesea dificil de curățat acasă. Echipa noastră de profesioniști utilizează echipamente și detergenți specializați pentru a asigura o curățare profundă și eficientă a păturilor dumneavoastră.

Indiferent de dimensiunea sau materialul păturii, ne asigurăm că fiecare fibră este tratată cu grijă și că rezultatul final este un produs curat, proaspăt și moale. Păturile groase sunt adesea un adăpost pentru acarieni, praf și alte particule alergene, iar o curățare periodică este crucială pentru sănătatea și confortul dumneavoastră.

Beneficiați de serviciul nostru convenabil de ridicare și livrare la domiciliu, astfel încât să puteți avea păturile curate și proaspete fără a vă deplasa. Contactați-ne acum pentru a programa serviciul de spălare a păturilor groase și bucurați-vă de un somn odihnitor și sănătos în fiecare noapte!

Spălare Profesională Mochete

Rapid, eficient și cu rezultate impecabile, echipa noastră vă poate pune la dispoziție servicii profesionale de curățare/spălare a mochetelor la domiciliu.

Fie că vorbim despre o sală de conferințe unde traficul este intens în anumite zone ale mochetelor, fie că vorbim despre un salon de evenimente sau un restaurant cu o capacitate mare, unde în urma evenimentelor, covoarele de tip mochetă rămân uneori pătate, nu trebuie să vă faceți griji că acestea trebuie înlocuite des. Noi venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii de curățare profesională, astfel încât întreaga pardoseală în aceste spații să capete o nouă imagine... una imaculată!

Contactați-ne acum pentru a programa o curățare profesională a mochetelor la domiciliul dumneavoastră și pentru a vă bucura de o pardoseală curată și proaspătă pentru următorul eveniment!

București sector 6

Strada Brasov, nr 21 , sector 6, Bucuresti

Telefon: +40785606000

București sector 2

Strada Ion Șahighian nr. 2

Telefon: + 40787608252 

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.