Termeni și condiții pentru serviciile Rero.ro

Rero.ro – reprezinta societatea comerciala RERO GAZ SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in DRUMUL COOPERATIVEI, NR.18A, CAM.1, ET.1, Bucuresti , CUI: 32080857, Nr. Reg. Com J40/9541/2013.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul web Rero . Prin accesarea și utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați acești Termeni și să vă angajați să respectați regulile și politicile noastre. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

1. Descrierea Serviciilor
Rero.ro oferă informații, resurse și capacitatea de a rezerva și de a beneficia de servicii de spălătorie auto, detaliere auto și vulcanizare prin intermediul site-ului web. Ne străduim să oferim informații exacte și actualizate despre serviciile noastre, dar nu putem garanta că toate informațiile de pe site sunt întotdeauna exacte și complete.

2. Utilizarea site-ului web
(a) Drepturi de autor și proprietate intelectuală: conținutul site-ului web, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini, videoclipuri, conținut audio și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizatorii au dreptul de a accesa și de a utiliza informațiile de pe Site numai în scopuri personale și necomerciale. Nu puteți copia, distribui, modifica, reproduce, publica sau vinde conținutul de pe acest site fără acordul nostru scris prealabil.

(b) Conturi de utilizator: Unele secțiuni ale site-ului web pot necesita înregistrarea și crearea contului. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității informațiilor dvs. de conectare și sunteți responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul dvs. Dacă bănuiți că securitatea contului dvs. a fost compromisă, vă rugăm să ne anunțați imediat.

(c) Rezervare și plată: Când rezervați serviciile noastre prin intermediul site-ului web, sunteți de acord să furnizați informații exacte și complete. Plățile pentru servicii trebuie să fie efectuate așa cum este specificat pe site-ul web, iar orice taxe sau taxe aplicabile vor fi responsabilitatea clientului.

(d) Activități interzise: nu puteți utiliza site-ul web pentru a posta sau transmite materiale ilegale, amenințătoare, defăimătoare, obscene sau ofensatoare sau pentru a vă angaja în activități care ar putea avea un impact negativ asupra site-ului sau a altor utilizatori.

(e) Modificări ale site-ului web: Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe site-ul web sau orice parte a acestuia în orice moment, fără notificare prealabilă.

3. Responsabilitatea utilizatorului
(a) Declinare a răspunderii privind serviciile: Deși ne străduim să oferim servicii de spălătorie auto, detaliere și vulcanizare de calitate, nu putem garanta rezultatele serviciilor oferite. Rezultatul final poate depinde de starea vehiculului și de alți factori în afara controlului nostru.

(b) Starea vehiculului: Este responsabilitatea clientului să se asigure că vehiculul său este în stare bună și potrivit pentru serviciile solicitate. Nu suntem răspunzători pentru nicio daune sau probleme care decurg din condițiile preexistente sau din starea vehiculului.

(c) Respectarea reglementărilor: Sunteți de acord să respectați toate legile și reglementările aplicabile în timp ce utilizați site-ul web și serviciile noastre.

4. Limitarea răspunderii
În măsura permisă de lege, nu vom fi răspunzători pentru nicio daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecutive care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul web sau serviciile noastre.

5. Legea aplicabilă
Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Romania. Orice dispută care decurge din acești Termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din Bucuresti.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site. Utilizarea în continuare a site-ului web după publicarea modificărilor implică acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

Vă mulțumim că ați citit acești Termeni și condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la conținutul acestora, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact disponibile pe site.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.